Szilvásgombóc-tábor - napközis főzőtábor gyerekeknek

Főzőiskola gyerekeknek

A főzés egy kreatív elfoglaltság, ugyanúgy mint a festés vagy fafaragás. Számtalan készséget fejleszt a kézügyességtől a térlátáson át a számolásig. De mi azért elsősorban azért főzünk, hogy a sok finomságot a végén megegyük, és ebből – ha marad – meg tudjuk kínálni a szülőket is. 

Készítünk pizzát, kalácsot, fagyit vagy akár hamburgert is, amit a gyerekek megszavaznak. És mivel a főzés és az evés igen fárasztó tevékenységek, sokat játszunk a kertben is.

7–12 éveseknek

2019. július 22–26.

2019. augusztus 5.–9.

12 éven felülieknek

2019. július 29–augusztus 2.

reggel 8.30-tól délután 5 óráig

Helyszín: Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.A főzőiskolában a gyerekek megismerkednek a teljes értékű konyhával: a zöldségekkel, gyümölcsökkel, gabonákkal. Kizárólag olyan ételeket készítünk, amit a gyekekek szeretnek és ráadásul egészségesek is. Sokat gyúrunk és dagasztunk, de lesznek saláták és levesek is és persze sütik és más finomságok. Az ételek egyszerűek, a gyerekek kis segítséggel, otthon könnyen el tudják majd készíteni. A recepteket egy füzetkében a végén megkapják. 

Szinte kizárólag bioalapanyagokat használunk. 

A nap folyamán háromszor étkezünk

jelentkezés és informácó

Benda Judit

30/577 90 15

benda.judit@ketezeregy.hu

 https://www.facebook.com/pg/bendajudit.fozoiskolaja

részvételi díj: 29 500

 testvérkedvezmény: 27 500 Ft 

barátkedvezmény: 27 500 Ft

tavalyi táborrésztvevők, főzőszakkörösök, több táborosok: 27 500 Ft

Ha ír nekem egy e-mailt, a visszaigazoló levélben átküldök minden további tudnivalót. A részvételi díjat a jelentkezéssel egyidőben kérem átutalni.

Lemondás: A tábor kezdete előtt 7 nappal lehetséges, illetve a hely átruházható.