Nyerskonyha

Nyerskonyha – salátakészítő workshop

A nyers ételek táplálkozásunk legfontosabb részét képezik. A tanfolyamon az az évszak alapanyagaiból készítünk salátákat, amelyek segíteni fognak a nyers ételek beépítésében mindennapi konyhánkba.

A salátakészítés alatt átbeszéljük a nyers ételek jelentőségét, és azt, hogy mit is tekinthetünk nyersnek.

A tanfolyamot tartja: dr. Benda Judit

Időpont: 2019. november 14., 17.00–21.00 óráig

Nyerskonyha – csírák és frisi

A csírák valójában gyógyszerek. Annyi életfontosságú tápanyagot tartalmaznak, amelyet szinte egyetlen más élelmiszer sem.

Csíráztatni rendkívül egyszerű, ha tudjuk, hogyan csináljuk. Ezért együtt csináljuk... és egyúttal frisit is készítünk, amely szorosan kapcsolódik a történethez.

Tartalom átvétel