így jut el hozzánk

Ha valaki el szeretne hozzánk jönni, címünk:

kétezeregy Bt.
Piliscsaba
Bajcsy-Zsilinszky út 9.
Tel.: 26/374 586
Mobil: 30/583 37 39

Piliscsaba a 10-es úton fekszik Óbuda és Dorog között. A csekély, 23 km-es táv senkit se tévesszen meg – ez egy komoly túra lehet a nap minden szakában. 

Kocsival: 

Pest felől – Óbudán, vagy Pesthidegkúton át lehet jönni. A pesthidegkúti változat többnyire gyorsabb. Ilyenkor Pilisszentivánnál lehet rákanyarodni a 10-es útra.

A faluba érve a fehér templom és a Tinnyei elágazás után harminc méterrel, jobbra fölfelé indul egy macskaköves utca, a Bajcsy-Zsilinszky út. Baloldalon a Posta és néhány kis bolt után lesz  a 9-es szám. 

Tinnye felől – a fehér templomnál balra fordulunk majd azonnal jobbra. Így rákanyarodunk a Bajcsy-Zsilinszky útra.

Esztergom felől – az iskola után, még a Tinnyei elágazás előtt balra fordulunk.

Figyelem! Csak az utca egyik oldalán, a ház előtt lehet parkolni, a másik oldalon parkolni tilos!

Van Csengő!

Vonattal:

Az esztergomi járat a Nyugatiból indul, és 39 perc alatt ér Piliscsabára. A faluban három megálló van: Pázmáneum, Klotildliget és Piliscsaba állomás. Ez utóbbinál kell leszállnunk. Az állomásépületből kisétálva elindulunk lefelé, majd a gyógyszertárnál jobra fordulunk. Le kell sétálni az utcán, és a Takarékszövetkezet után, a papirbolttal szemben, jobb oldalon vagyunk.

Volánbusszal:

Árpád híd pesti hídfőjétől indul a Dorog-Esztergomi járat, és a forgalomtól függően körülbelül 45 perc alatt ér Piliscsabára. Az iskolánál kell leszállni, majd a sarokig visszasétálni, és a lámpás kereszteződésnél balra felsétálni. 5 perces séta.

Gyalog:

Azt most hagyjuk.