Nyerskonyha – csírák és frisi
A csírák valójában gyógyszerek. Annyi életfontosságú tápanyagot tartalmaznak, amelyet szinte egyetlen más élelmiszer sem.
Csíráztatni rendkívül egyszerű, ha tudjuk, hogyan csináljuk. Ezért együtt csináljuk... és egyúttal frisit is készítünk, amely szorosan kapcsolódik a történethez.
Ugyanis a frisi, vagy frisskása, más néven Bircher-Benner müzli, avagy Kollath reggeli, a teljes értékű konyha egyik legfontosabb étele.
A mai, zacskós müzlik előde. Azonban míg a zacskós müzliket gyakran cukrozzák és a pelyhek is hőkezeltek, addig a frisiben minden nyers és házilag is elkészíthető. És hogy egyáltalán ehető-e a nyers gabona és hogyan nem kapunk hasfájást a nyers gabonától?
17.00-től 21.00 óráig
részvételi díj: 13 500 Ft
A tanfolyamokra jelentkezni ezen a linken lehet: https://ketezeregybolt.hu/tanfolyamok
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges