Kenyérsütő tanfolyam – élesztős kenyerek

A gyors házikenyér készítésének titkai – a kenyérsütő tanfolyam során teljes őrlésű kenyereket és zsömléket készítünk. Különböző gabonákkal dolgozunk – búzával, tönkölybúzával, durumbúzával, és rozzsal is. Kelesztéshez élesztőt használunk. A kenyerek megkóstolásához különböző kencéket és salátákat is készítünk. Ráadásul csaknem kizárólag bioalapanyagokkal dolgozunk.

helyszín: Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.

(megközelíthető: http://www.ketezeregy.hu/elerhetoseg/hozzank)

Időpontok:

2019. szeptember 20., 17.00–21.00 óráig 

2019. október 31. 17.00–21.00 óráig

2019. december 6. 9.00–13.00 óráig

A tanfolyamot tartja:

Benda Judit
0630/577 9015
benda.judit@ketezeregy.hu

részvételi díj: 13 500 Ft

A tanfolyamokra jelentkezni ezen a linken keresztül lehet: https://ketezeregybolt.hu/tanfolyamok

A tanfolyamot lemondani a meghírdetett időpont előtt 7 nappal lehet.