Kenyérsütő tanfolyam – élesztős kenyerek

A rövid kenyérsütő tanfolyamon megismerkedhet a gabonákkal és tulajdonságaikkal, és a gyors házikenyér készítésének titkaival.

A kenyérsütő tanfolyam során készítünk teljes őrlésű kenyereket, zsömléket, kencéket és salátákat. Különböző gabonákkal dolgozunk – búzával, tönkölybúzával, durumbúzával, és rozzsal is. Kelesztéshez élesztőt használunk.  

 Csaknem kizárólag bioalapanyagokkal dolgozunk.

helyszín: Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.

(megközelíthető: http://www.ketezeregy.hu/elerhetoseg/hozzank)

Időpontok: 2019. április  6., 9.00–13.00 óráig

  2019. június 7. 17.00–21.00 óráig

A tanfolyamot tartja:

Benda Judit
0630/577 9015
benda.judit@ketezeregy.hu

részvételi díj: 13 500 Ft

A tanfolyamot lemondani a meghírdetett időpont előtt 7 nappal lehet.