Kenyérsütő tanfolyam – kovásszal

teljeskiőrlésű kenyér

Kovászos kenyerek, zsömlék, kencék, saláták. Különböző gabonákkal dolgozunk – búzával, tökölybúzával, durumbúzával, és akár rozzsal is. 

A kenyérsütő tanfolyam alatt átbeszéljük a gabonák tulajdonságait, melyikből mit érdemes és lehet készíteni.

Csaknem kizárólag bioalapanyagokat használunk. 

Időpontok: 

2018 november 10.

2018. december 1.

reggel 8.30-tól délután 17.00 óráig 
Kovászos kenyerek miatt a tanfolyam lehet, hogy egy kicsit elhúzódik, ugyanis a kovászos kenyerek kelesztéséhez szükséges időt nem lehet mindig pontosan megbecsülni. 

helyszín: Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9. 

 (megközelíthető: http://www.ketezeregy.hu/elerhetoseg/hozzank)

 A tanfolyamot tartja: 

dr. Benda Judit

0630/577 9015

juditbenda@wholefoodcooking.eu

részvételi díj: 17 500 Ft

A részvételi díjat a jelentkezéssel egyidőben kérem átutalni.

Ha ír nekem egy e-mailt, a visszaigazoló levélben elküldök minden további tudnivalót.

A tanfolyamot lemondani a meghírdetett időpont előtt 7 nappal lehet.