Kenyérsütő tanfolyam – kovásszal

teljeskiőrlésű kenyér

Kovászos és élesztős kenyerek, zsömlék, kencék, saláták. Különböző gabonákkal dolgozunk – búzával, tökölybúzával, durumbúzával, és akár rozzsal is. 

A kenyérsütő tanfolyam alatt átbeszéljük a gabonák tulajdonságait, melyikből mit érdemes és lehet készíteni.

Csaknem kizárólag bioalapanyagokat használunk. 

Időpontok: 

2017. április 5.

május 22.

reggel 9 órától délután 5 óráig 
Kovászos kenyerek miatt a tanfolyam lehet, hogy egy kicsit elhúzódik, ugyanis a kovászos kenyerek kelesztéséhez szükséges időt nem lehet mindig pontosan megbecsülni. 

helyszín: Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9. 

 (megközelíthető: http://www.ketezeregy.hu/elerhetoseg/hozzank)

 A tanfolyamot tartja: 

Benda Judit

0630/577 9015

benda.judit@ketezeregy.hu 

részvételi díj: 15 000 Ft

A részvételi díjat a jelentkezéssel egyidőben kérem átutalni.

Ha ír nekem egy e-mailt, a visszaigazoló levélben elküldöm a számlaszámot és minden további tudnivalót.

A tanfolyamot lemondani a meghírdetett időpont előtt 3 nappal lehet.