Fogyjunk örömmel - életmódváltó főző-tábor

 

Évek óta küzdök problémáimmal, túlsúlyommal. Már azt gondoltam, hogy mindent tudok ebben témában. De a túl sok információ, és a más-más szakemberektől való tudásáradatban elveszni látszottam. Kellett egy olyan ember, aki mindezt össze tudja a fejemben rendezni. Ő volt Benda Judit. Bízom a tudásában, és el tudom fogadni azt a szemléletet, amit közvetít. Hálás vagyok azért a pár napért, amit együtt tölthettem Vele az életmód táborban.

Az életmódváltó táborban a teljes értékű konyha elméletét és gyakorlatát sajátíthatod el, miközben a kikapcsolódásra és pihenésre is lesz idő a Pilis hegyei között. 

A teljes értékű táplálkozás alapvetően különbözik a többi fogyókúrától. Merthogy nem is fogyókúra, hanem egy táplálkozásforma, ha úgy tetszik életforma, amely segítségével el tudod érni az ideális testsúlyodat. 

Nagyon jó volt a mozgás, a mennyiségek és a minőség, sokat tanultam.

 

A tábor alatt beszélgetünk, mozgunk és természetesen sokat főzünk. A táborban bárki résztvehet, aki meg szeretné reformálni az életét.

Azért jelentkeztem, mert érdekel az egészséges táplálkozás és szeretnék segítséget kapni a váltással kapcsolatban. Hiszem, hogy az is lehet ugyanolyan ízletes és finom, sőt, de a hagyományos receptek vannak a "kezemben".

A teljes értékű táplálkozás segítségével viszonylag fájdalommentesen, azaz éhezés nélkül tudunk megszabadulni a felesleges kilóktól. A titok az ételek minőségében rejlik: biztosítjuk a szervezet számára azt, amire szüksége van, ezáltal az anyagcsere normalizálódik, és a szervezet  elkezdheti lebontani a felesleget. És miközben a fogyókúrák mindössze 1 százaléka tartós, azaz a fogyókúrázóknak csak 1 százaléka képes a fogyókúra után is megtartani súlyát, addig a teljes értékű táplálkozás segítségével – ha betartjuk a szabályokat –, ez nem jelent gondot. "Mellékhatásként" pedig nem csak a súlyfölöslegtől szabadulunk meg, hanem a táplálkozás okozta civilizációs betegségeket is megelőzhetjük.

Úgy éreztem, jó helyen vagyok, jó úton haladok.

A tábor alatt naponta háromszor étkezünk, amely ételek egy részét mi magunk készítjük el, kizárólag bioalapanyagokból. Tudunk alkalmazkodni a táplálkozással kapcsolatos kívánságokhoz, ételallergiákhoz, intoleranciákhoz. A táborunk kis létszámú, maximum 15 fő.

A programunk: 

délelőtt – főzünk, eszünk, sétálunk

délután – kirándulunk, főzünk, nevetünk

este – beszélgetünk, eszünk, játszunk, fogyunk

 

 

Technikai információk:

A tanfolyamot tartja: dr. Benda Judit 

Időpontok: pillanatnyilag nincs meghírdetve

Ha érdekel a tábor kérlek írj nekem egy mailt, és amikor ismét lesz időpont, értesíteni foglak. 

csütörtök 10.00 órától vasárnap 16.00 óráig

Helyszín: Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.

Szállás: kétágyas, fürdőszobás szobákban

Részvételi díj: 95 000 Ft

Az ár tartalmazza:  
szállást
étkezést
receptfüzetet
a programokon való részvétel díját
Egyszerűen finom, A teljes értékű konyha című szakácskönyvet

 

Pároknak kedvezmény – 88 000 Ft fejenként

Barát/nő kedvezmény – Ha elhozza a barátnőjét vagy a barátját, mindkettőjüknek 88 000 Ft fejenként

Utazás egyénileg. (Kérés esetén természetesen segítünk a „telekocsik” összeszervezésében is).

Jelentkezés:

benda.judit@ketezeregy.hu címre írott levéllel, illetve az előleg befizetésével.

Pontos program és további részletek a regisztrációs válaszlevélben.

Jelentkezési határidő: 

Előleg: Az előleg a részvételi díj 30%-a, amelyet a jelentkezéssel egyidőben kérjük átutalni a visszaigazoló levélben szereplő számlaszámra. 

Lemondás: Akadályoztatásod esetén - mivel előleget visszaadni nem tudunk – a hely átruházható.

A hétvégét  min. 10 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Ellenkező esetben az előleget visszautaljuk.