Fogyjunk örömmel – fogyókúrás tanfolyam

A teljes értékű konyha alapvetően különbözik a többi fogyókúrától. Merthogy nem is fogyókúra, nem egy rövid ideig betartandó diéta, hanem egy táplálkozásforma. 

Segítségével viszonylag fájdalommentesen, azaz éhezés nélkül tudunk a felesleges kilóktól megszabadulni. A titok az ételek minőségében rejlik: biztosítjuk a szervezet számára azt, amire szüksége van, ezáltal az anyagcsere normalizálódik, és a szervezet elkezdheti lebontani a felesleget. És miközben a fogyókúrák mindössze 1 százaléka tartós, azaz a fogyókúrázóknak csak 1 százaléka képes a fogyókúra után is megtartani súlyát, addig a teljes értékű táplálkozás segítségével – ha betartjuk a szabályokat –, ez nem jelent gondot. "Mellékhatásként" pedig nem csak a súlyfölöslegtől szabadulunk meg, hanem a táplálkozás okozta civilizációs betegségeket is megelőzhetjük.

A szabályokat, a miértekre és a hogyanokra a válaszokat, és a teljes értékű ételek elkészítésének fortélyait a tanfolyam alatt sajátíthatod el. 

Úgy érzem, jó helyen vagyok, jó úton haladok.

Csaknem kizárólag bio alapanyagokból főzünk.

Időpontok: 2019. január 22., 29., február 5., február 19.

Jelentkezés és további infok:
Benda Judit
30/5779015
benda.judit@ketezeregy.hu

Részvételi díj: 48 000 Ft

A részvételi díját a jelentkezéssel egyidőben kérem átutalni a jelentkezés visszaigazolásán szereplő számlaszámra. 

A tanfolyamot a német GGB (Gesellschaft für Gesundheitsberatung) elfogadja az egészségtanácsadó képzés gyakorlati részeként.

http://www.ggb-lahnstein.de/index.php?id=26&js_seminaruid=4

Tanfolyamot lemondani a jelentkezési határidő után nem lehet. A hely azonban átruházható.