Edd magad egészségesre! Életmódváltó tábor

 

Az életmódtábor négy napja alatt meg tudtam élni, hogy a teljes értékű konyha finom, jól lakom és nem éhezem a fogyókúra alatt, egy-egy étkezés után testileg nem nehezülök el, és fizikailag jobban érzem magam.
 

Ha szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, ha tisztán szeretnél látni a táplálkozási elméletek dzsungelében, ha szeretnél elsajátítani egy másféle szemléletet a konyhában, vagy ha esetleg túlsúlyos vagy, netán más egészségügyi probléma miatt van szükséged a váltásra, gyere!

A táborban öt nap alatt, kis csoportban elsajátíthatod a teljes értékű konyha alapjait. Készítünk salátákat, péksüteményeket, leveseket és minden mást, amit az ember úgy eszik a hétköznapokban. Az ételek valóban a hétköznapokra készülnek, egyszerűek, gyorsan, beépíthetőek az életünkbe.

A piliscsabai főzőiskola remek lehetőséget ad erre: szinte kizárólag bio alapanyagokat használunk, a főzések között beszélgetünk és kicsit túrázunk vagy sétálunk. Mert az egészségünk nem ér véget a hasunknál.

A sok pozitív történet közül ki szeretném emelni Nóra történetét, aki tavaly júniusban járt nálam a táborban. Egy év alatt harminc (igen, jól olvastad: 30!) kg-ot fogyott, a vércukorszintje 16.9-ről lement a normális értékre, a vérnyomása szintén, és ma naponta másfél–két órát sétál, miközben egy évvel ezelőtt a húsz perc is nehezére esett. Nórával egy kis interjút hamarosan olvashattok az oldalon.

A táborban gyerekek is részt vehetnek, minden korosztály számára nyitott, mert soha sem lehet elég korán kezdeni, és soha sem túl késő!

Mona, aki azóta több tanfolyamon is részt vett, így írt az utolsó napon:

"Én még épp itt vagyok a táborban!
Holnap vége!
Elfáradtam, de elmondhatom, h életem egyik legpozitívabb emléke.
Hihetetlen jól éreztük magunkat a 9 éves kislányommal!
Minden pillanatát élveztük és imádtuk!
Egy olyan étel sem volt ami ne ízlett volna!
A hangulat is fergetegesen jó volt!
Azt gondolom, h Judit kitett magáért!
Hihetetlen energiával, szeretettel és szakértelemmel tele 4 napot töltöttünk el!
Hálásan köszönjük!"

Technikai információk:

A tábort tartja: dr. Benda Judit 

Helyszín: Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.

A tábor pontos időpontját és minden további részletet itt találjátok meg:

Jelentkezni ezen a linken lehet.