Schäffer Erzsébet - Játsszunk szerelmet, gyereket, családot...

Schäffer Erzsébet napjaink egyik legkarizmatikusabb egyénisége. Írásai, könyvei, élettapasztalatát és életszemléletét tükrözik, amelyek elgondolkodtatnak és példát is mutatnak napjaink felbolydult világában.

A ZÖLDség életmódklub első rendezvénye lesz ez a klubest, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

A klubról:
Egy klub gondolata évek óta forog a fejemben. A célom, egy olyan hely kialakítása volt, ahol napjaink aktuális ökológiai, táplálkozási, és egyéb, életmódunkkal kapcsolatos kérdéseit tudjuk megbeszélni, szakembereket, előadókat tudunk meghallgatni, együtt főzünk, és nyáron együtt bográcsozunk. A klub fő vonalát a táplálkozás alkotja, amely önmagában is egy hatalmas téma, ezért a legtöbb alkalommal valamilyen ételkészítés is kapcsolódik az estéhez. Az év folyamán elsősorban arról lesz szó, hogy milyen is az egészséges táplálék, de szó lesz a különböző táplálkozási (divat)irányzatokról, a hulladék problémájáról, építészetbiológiáról, és persze a gyerekekről. A klub helyszíne az Alter Vita főzőiskola (Piliscsaba, Bajcsy-Zs. u. 9), ahol havonta egyszer, délután 5-7-ig tartanak a találkozások. Az időpontok a www.ketezeregy.hu honlapon, és a főzőiskola Facebook oldalán olvashatók.
Első vendégünk Schäffer Erzsébet, Pulitzer-díjas újságíró, író lesz, aki élettapasztalatát osztja meg velünk február 24-én, ez alkalommal a Céhegylet előadótermében.

A klubot a Piliscsaba Önkormányzat támogatja.

Időpont: 2017. február 24. 17 óra

Helyszín: Piliscsaba, Céhegylet (Uradalmi ház)

A Céhegylet megközelíthető az Fő útról, az Uradalmi ház irányából, vagy az Önkormányzat felől.

Belépőjegy ára: 800 Ft

A részvételi szándékot nem szükséges jelezni, de örülnék neki.

Információ:

Benda Judit

06 30 577 90 14

benda.judit@ketezeregy.hu