Júliusi malom-akció

A nyár a kikapcsolódás, a pihenés ideje, de lehet akár a kísérletezésé is, amikor kipróbálunk valami újat: például egy malmot, kenyeret sütünk teljes őrlésű lisztből, egészségesebben kezdünk el élni. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani július akciónkkal.

Minden, az akció ideje alatt vásárolt elektromos malom mellé egy gabona kezdőcsomagot adunk ajándékba, amely 5 kg gabonát tartalmaz: búzát, tönkölybúzát, durumbúzát, rozst és zabot, valamint egy izgalmas nyári olvasmányt, Hans-Ulrich Grimm Fogyasztása ellenjavallt, Hogyan betegít meg az ipar egészséges táplálékokkal című könyvét. (Hans-Ulrich Grimm, A Leves hazudik, Ételeink szép új világa című könyv szerzőjének egyik legfrissebb könyve)

Ha gluténmentes gabonákat szeretnél a malommal őrölni, akkor a csomag tartalma köles, hajdina és barna rizs lesz, a gluténtartalmú gabonákkal megegyező értékben.

Az ajándékcsomagban található  gabonák egyaránt alkalmasak kenyérsütésre, süteménykészítésre de akár tésztával, lángossal vagy kásákkal is próbálkozhatsz. Ha pedig segítségre van szükséged a kenyérsütésben vagy a teljes értékű táplálkozáshoz vezető úton, akkor szeretettel várlak hétvégi, augusztusi kenyérsütő táboromban, ahol a kenyérsütést elejétől a végéig kipróbáljuk s átbeszéljük, miközben egy kis sétára is jut idő a pilisi hegyek között.

Ha valaki csak néhány órát tud a kenyérsütő tanfolyamra szánni, akkor a négyórás tanfolyam alatt az alapfogásokat elsajátíthatja.
A Nyers tanfolyamon a nyers ételek erejével ismerkedünk meg a nyári, friss gyümölcsök és zöldségek segítségével.

Az Egészséges nasik pedig az élet édes vagy akár sós oldalába vezetik be azokat, akik még ilyenkor is egészségesen szeretnének étkezni.

A júliusi akció nem vonható össze a honlapunkon található más akciókkal.