Fogyjunk örömmel – életmód- és főző-tábor

Vendégünk: Schäffer Erzsébet, Pulitzer díjas újságíró

Ugye Ön is arról álmodik, hogy minden különösebb erőfeszítés nélkül, néhány nap alatt visszanyeri ideális testsúlyát? 3 nap alatt lead 30 kilót, és közben semmilyen élvezetről – legalábbis ami a táplálkozást illeti – nem kell lemondania?

Nap mint nap találkozhatunk ilyen, és ehhez hasonló hírdetésekkel, amelyek a legkülönbözőbb módszerekkel próbálják megetetni velünk ezt a teljes képtelenséget.

Életmód és főzőtáborunkban a teljes értékű konyha elméletét és gyakorlatát sajátíthatod el,miközben a kikapcsolódásra és a pihenésre is lesz idő a Pilis hegyei között.

 

A teljes értékű táplálkozás alapvetően különbözik a többi fogyókúrától. Merthogy nem is fogyókúra, nem egy rövid ideig betartandó diéta, hanem egy táplálkozásforma. 

Segítségével viszonylag fájdalommentesen, azaz éhezés nélkül tudunk a felesleges kilóktól megszabadulni. A titok az ételek minőségében rejlik: biztosítjuk a szervezet számára azt, amire szüksége van, ezáltal az anyagcsere normalizálódik, és a szervezet  elkezdheti lebontani a felesleget. És miközben a fogyókúrák mindössze 1 százaléka tartós, azaz a fogyókúrázóknak csak 1 százaléka képes a fogyókúra után is megtartani súlyát, addig a teljes értékű táplálkozás segítségével – ha betartjuk a szabályokat –, ez nem jelent gondot. "Mellékhatásként" pedig nem csak a súlyfölöslegtől szabadulunk meg, hanem a táplálkozás okozta civilizációs betegségeket is megelőzhetjük.

A táborban, szombat esti vendégünk a Pulitzer-díjas írónő Schäffer Erzsébet lesz, aki lenyűgöző lényét és élettörténeteit osztja meg velünk.
A tábor alatt naponta háromszor étkezünk, amely ételek egy részét mi magunk készítjük el, kizárólag bioalapanyagokból. Maximálisan tudunk alkalmazkodni a táplálkozással kapcsolatos kívánságokhoz, ételallergiához, intoleranciákhoz. A táborunk maximális létszáma 15 fő lesz.

A programunk: 

délelőtt – főzünk, eszünk, sétálunk

délután – kirándulunk, főzünk, nevetünk, fogyunk

este – beszélgetünk, eszünk, játszunk, fogyunk

Technikai információk:

A tanfolyamot tartja: Benda Judit 

Időpont: június 8–11.

csütörtök 10.00 órától vasárnap 16.00 óráig

Helyszín: Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.

Szállás: Napkorong fogadó http://www.napkorongfogado.hu/.hu ">(http://www.napkorongfogado.hu)

kétágyas, fürdőszobás szobákban

Részvételi díj: 38 000 Ft

Egyágyas felár: 6000 Ft

Házaspároknak kedvezmény – 34 000 Ft fejenként

Barát/nő kedvezmény – Ha elhozza a barátnőjét vagy a barátját, mindkettőjüknek 34 000 Ft fejenként

Az ár tartalmazza a szállást, az étkezést, a receptfüzetet, és a programokon való részvétel díját.

Utazás egyénileg. A helyszín nagyon jól megközelíthető vonattal, a Napkorong fogadó a Piliscsaba-Klotildligeti állomástól néhány percre található.  (Kérés esetén természetesen segítünk a „telekocsik” összeszervezésében is).

Jelentkezés:

benda.judit@ketezeregy.hu címre írott levéllel, illetve az előleg befizetésével.

Pontos program és további részletek a regisztrációs válaszlevélben.

Jelentkezési határidő: 2016. május 30.

Előleg: Az előleg a részvételi díj 30%-a, amelyet a jelentkezéssel egyidőben kérjük átutalni a visszaigazoló levélben szereplő számlaszámra. 

Lemondás: Akadályoztatásod esetén - mivel előleget visszaadni nem tudunk – a hely átruházható.

A hétvégét  min. 10 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Ellenkező esetben az előleget visszautaljuk.