Fogyókúra fakanállal

 

8 x 3 órás főzőtanfolyam

első alkalom: 2014. szeptember 29.

este 18 órától 21 óráig

jelentkezés: 

Benda Judit

benda.judit@ketezeregy.hu


Ugye Ön is arról álmodik, hogy minden különösebb erőfeszítés nélkül, néhány nap alatt visszanyeri ideális testsúlyát? 3 nap alatt lead 30 kilót, és közben semmilyen élvezetről – legalábbis ami a táplálkozást illeti – nem kell lemondania?

Nap mint nap találkozhatunk ilyen, és ehhez hasonló hírdetésekkel, amelyek a legkülönbözőbb módszerekkel próbálják megetetni velünk ezt a teljes képtelenséget. A fogyókúra az évszázad üzlete lett, mivel a felnőtt lakosság több mint fele túlsúlyos. A fogyókúrák hatásfoka azonban a nullához közelít.

A teljes értékű táplálkozás alapvetően különbözik a többi fogyókúrától. Merthogy nem is fogyókúra, nem egy rövid ideig betartandó diéta, hanem egy táplálkozásforma. 

Segítségével viszonylag fájdalommentesen, azaz éhezés nélkül tudunk a felesleges kilóktól megszabadulni. A titok az ételek minőségében rejlik: biztosítjuk a szervezet számára azt, amire szüksége van, ezáltal az anyagcsere normalizálódik, és a szervezet  elkezdheti lebontani a felesleget. És miközben a fogyókúrák mindössze 1 százaléka tartós, azaz a fogyókúrázóknak csak 1 százaléka képes a fogyókúra után is megtartani súlyát, addig a teljes értékű táplálkozás segítségével – ha betartjuk a szabályokat –, ez nem jelent gondot. "Mellékhatásként" pedig nem csak a súlyfölöslegtől szabadulunk meg, hanem a táplálkozás okozta civilizációs betegségeket is megelőzhetjük.

A szabályokat, a miértekre és a hogyanokra a válaszokat, és a teljes értékű ételek elkészítésének fortélyait a 8 x 3 órás főzőtanfolyam segítségével sajátíthatja el.

 

Kizárólag bio alapanyagokból főzünk.

-------------------

részvételi díj: 38 000 Ft

A részvételi díj 30 %-át a jelentkezéssel egyidőben kérem átutalni a jelentkezés visszaigazolásán szereplő számlaszámra. 


A tanfolyamot a német GGB (Gesellschaft für Gesundheitsberatung) elfogadja az egészségtanácsadó képzés gyakorlati részeként. 

http://www.ggb-lahnstein.de/index.php?id=26&js_seminaruid=4