2019. február 12–15-ig a Biofachon leszünk!

Kedves Vásárlóink!

Február 12–15-ig boltunk zárva tart, mert a Biofachon leszünk.

Hogy mi is az a Biofach? A világ talán legnagyobb szakmai biovására. A szakmai annyit jelent, hogy a Biofach csak szakmabeliek által látogatható: termelők, kereskedők, civil szervezetek, ellenőrző szervezetek például.

Így is összegyűlik évente több mint háromezer kiállító, és 50 ezer látogató. Mi szinte minden évben ellátogatunk a Biofachra. Hihetetlen élmény látni a biotermelést világviszonylatban, és a hozzá kapcsolódó szervezeteket, trendeket.

Ebből itt mi Magyarországon csak igen keveset látunk, mert a bio többnyire még mindig csak néhány bolond hobbijaként van nyilvántartva.

Németországban és a világ számos országában a bio teljesen elfogadott irány, mert világos, hogy a környezeti katasztrófa elkerülésének a biogazdálkodás is része.

Nürnberg városa biometropolnak nevezi magát, mivel a biogazdálkodás rendkívül fontos szerepet játszik a város életében. A Biofach megnyitóját gyerekrajz-kiállítással kötötték egybe, ahol a gyerekek a bioról készített rajzait mutatták be.

A Biofach össze van kötve egy nagyon nívós konferenciával, amely a biogazdálkodást, a csomagolás problémáját, étkezési trendeket járja körbe

A Biofachról tovább infok itt olvashatók.

És természetesen mi is részletesen be fogunk számolni az idei Biofachról.

#biofach2019 #bbbio #kétezeregybolt #bioésmalombolt #biogabona #malom #malmok #házimalom #pelyhesítő #kovászoskenyérkészítőtanfolyam #kovászkészítés #bendajudittanfolyamai #bioélelmiszerek #biofűszerek