Mockmill

Wolfgang Mock, a HAWOs és a KoMo cégek társalapítója és a Fidibus malmokkal a legsikeresebb házi malomsorozatt fejlesztője, megint tovább lépett.

típus ár
Mockmill-előtét (KitchenAid, Electrolux, AEG, ...) Mockmill-előtét (KitchenAid, Electrolux, AEG, ...)

A Mockmill a KitchenAid robotgépekre szerelhető malom előtét. A fém malomházban valódi korund őrlőkövek őrölnek meg mindent ami gabona, száraz hüvelyes vagy magos fűszer. A Mockmill valamennyi gabonafélét megőrli a kukoricát is beleértve, ami egyedülállóvá teszi a KitchenAid malomelőtétek között. Valamennyi KitchenAid készülékre és az Electrolux ill. AEG robotgépre is rászerelhető.

64 800 Ft
Mockill 100 Új - Mockmill 100

A Mockmill 100-as Wolfgang Mock malomfejlesztő legújabb elektromos malma. A készülék több szempontból is újdonságnak számít. A malomház az Arboblend® nevű anyagból készül, amely egy természetes anyag. A papírgyártásnál felhasznált fa melléktermékéből készül, azaz ugyanúgy fából, mint a többi malom. 

79 800 Ft
Mockill 200 Új - Mockmill 200

Erős, gyors, strapabíró.
A Mockmill 200-as a Mockmill 100-as nagytestvére. Mindkét malom újdonságnak számít a designt és a malomszerkezet technikai megoldását tekintve is. Tervezőjük Wolfgang Mock malomfejlesztő, aki a Komo és a Hawos cég malmainak tervezője.

99 800 Ft