Mia Mola

Kornkraft Mia Mola
Kornkraft Mia Mola

A Mia Mola (az én malmom), a Kornkraft cég új kézi malma. Gyors és szép, rendkívül igényesen elkészített készülék. Ára igen kedvező, ráadásul a 10 év garancia magáért beszél. 

A malomkövek speciális alakja és a csapágyas őrlőszerkezet lényegesen megkönnyítik az őrlést. Percenként  50 gramm finomlisztet tudunk a malommal őrölni, abban az eseben, ha búzát őrlünk. Ha műzlit akarunk készíteni, 100 grammot is meg tudunk őrölni a készülékkel. A hajtókar speciális formája és a rajta található gomb, amely a forgatással együtt forog, tovább könnyíti és kényelmesebbé teszi az őrlést. 

Az őrlési finomság fokozatok nélkül állítható. A valamennyi gabonafélét megőrli a kukorica kivételével. A tölcsérbe 35 dkg gabonát tudunk beleönteni.

Egy üvegtállal és két feszitőcsavarral szállítjuk.

A Kornkraft cég több évtizede kizárólag kézi malmok gyártásával foglalkozik. Mindent tudnak amit a kézimalom gyártásról tudni érdemes. Készülékeik kiforrottak, szépek, a konyha igazi díszei. Figyelnek a részletekre: a malomtestek hazai erdőkből származó bükkfából készülnek. Sejmes fényüket az AURO méhviasz kezelésnek köszönhetik. A malmok a saarlandi malomkészítő műhelyben készülnek. 

46 500 Ft
Malomtest: 
bükk
Magasság: 
32 cm
Csészeűrtartalom: 
35 dkg
Teljesítmény: 
5,0 dkg percenként
Súly: 
2,4 kg
Malomkő anyaga: 
naxos-bazalt magnezitsó kötésben
Jótállás: 
10 év
Szállítási idő: 
raktáron, 1-2 nap