KitchenAid és Electrolux

A KitchenAid robotgépeket nem forgalmazzuk, csak a hozzájuk csatlakoztatható előtéteket.
Valamennyi KitchenAid előtét felszerelhető az Electrolux konyhai robotgépekre is.

típus ár
Kitchen Aid adapter 25130 Jupiter KitchenAid-adapter 25130 - Artisan

Ezzel az adapterrel a Jupiter-rendszer előtéteit úgy mint malom, pelyhesítő, stb., a Kitchen Aid Artisan konyhagépekhez lehet csatlakoztatni.

9 500 Ft
Mockmill-előtét (KitchenAid, Electrolux, AEG, ...) Mockmill-előtét (KitchenAid, Electrolux, AEG, ...)

A Mockmill a KitchenAid robotgépekre szerelhető malom előtét. A fém malomházban valódi korund őrlőkövek őrölnek meg mindent ami gabona, száraz hüvelyes vagy magos fűszer. A Mockmill valamennyi gabonafélét megőrli a kukoricát is beleértve, ami egyedülállóvá teszi a KitchenAid malomelőtétek között. Valamennyi KitchenAid készülékre és az Electrolux ill. AEG robotgépre is rászerelhető.

64 800 Ft
Kőmalom-előtét KitchenAid robotgéphez Kőmalom-előtét KitchenAid robotgéphez

A KitchenAid robotgépekhez illeszthető kőmalom-előtét nagyobb, mint a Jupiter konyhagéphez használható hasonló előtét. Valamivel lassab, mint a többi gabonaőrlő készülék, de a lisztet ugyanolyan finomra tudja megőrölni. A liszt szemcsemérete fokozat nélkül állítható. Halkabb, mint a többi házi malom, és mivel erősebb, mint a kistestvér, kukorica őrlésére is alkalmas.

36 000 Ft
Univerzális húsdaráló KichenAid-re Univerzális húsdaráló KitchenAid robotgéphez

A KitchenAid Artisan konyhai robotgéphez kapcsolható húsdaráló-előtét. A többi kiegészítő-előtéthez hasonlóan egyszerűen, egy kézmozdulattal csatlakoztatható az alapgéphez.

39 500 Ft
Acélmalom KitchenAid-re (Messerschmidt) Acélmalom-előtét KitchenAid robotgéphez

A KitchenAid háztartási gépekre szerelhető gabonaőrlő-előtét a kisebb köves házi malmokkal megközelítőleg megegyező gyorsasággal őrli meg a gabonát. Az acél őrlőszerkezet megőrli valamennyi gabonafélét (a kukorica kivételével), az olajos magvakat és a fűszernövényeket is.

34 000 Ft
Pelyhesítő-előtét KitchenAid-re Pelyhesítő előtét KitchenAid robotgéphez

Ha már van a háztartásunkban egy KitchenAid gép, a pelyhesítést legegyszerűbben ezzel a pelyhesítő előtéttel oldhatjuk meg. Egy kézmozdulat, és a pelyhesítő a készüléken van.

39 500 Ft